Camasi

Camasa reprezinta piesa de baza in garderoba oricarui barbat. Fie ca este purtata zilnic sau o data pe an, acest obiect vestimentar reflecta stilul celui ce o poarta, ajutandu-l sa devina mai stapan pe el in momente importante. Croiala, marimea potrivita, culoarea si materialele sunt elemente esentiale in alegerea camasii barbatesti perfecte.
Gentlemen`s Corner iti ofera o gama diversa de camasi barbati in diverse modele, uni sau in dungi fine, camasi slim fit, tailor fit sau croiala clasica, cu guler italian, guler deschis sau guler clasic englezesc. La noi gasesti camasi barbatesti din categoriile premium, business, de gala sau casual.
Indiferent de model, o camasa barbati de la Gentlemen`s Corner este realizata din tesaturi produse de companii de renume mondial, precum Cotonificio Albini si Tessitura Monti. Cu o experienta indelungata si dotate cu utilaje moderne de fabricare a materialelor pentru parteneri din toata lumea, lucrand cu branduri celebre de moda, acestea garanteaza o calitate exceptionala pentru camasi de barbati.
Fie ca le comandati pentru dumneavoastra, fie pentru a le oferi cadou, camasile pentru barbati Gentlemen`s Corner vin ambalate intr-o eleganta cutie neagra.
Gentlemen`s Corner va ofera posibilitatea confectionarii camasilor la comanda, pentru a va putea bucura de o camasa croita special pe gustul si conformatia fiecaruia. Veti avea posibilitatea de a alege, de exemplu, in cazul unei camasi barbati slim, tipul de guler, de manseta, a nasturilor, butonierelor, fentei, penselor, taieturii inferioare, buzunarului si sa va brodati monograma. La alegere, pentru realizarea camasii veti avea si materiale deosebite de la cei mai mari producatori de tesaturi din lume: Cotonificio Albini, Tessitura Monti, Somelos sau Tootal Holland.

Mai mult »