Camasi Business

Camasile business de la Gentlemen`s Corner sunt elegante si confera un aer de relaxare. Cu mansete simple cu nasturi sau duble pentru butoni, taiate angular sau rotunjit, camasile noastre au gulere cu o taietura fina, care iti ofera posibilitatea de a le purta cu sau fara cravata. Disponibile in mai multe culori si modele, uni sau in dungi fine, camasa business de la Gentlemen`s Corner este realizata din bumbac de cea mai buna calitate.
Pe langa marca proprie, Gentlemen`s Corner ofera si camasi business de la firme importante in industria modei, precum Calvin Klein. Slim fit sau tailor fit, cu guler italian, guler deschis sau guler clasic englezesc, toate camasile business pe care le comandati de la noi vin ambalate intr-o cutie neagra eleganta.
Indiferent de model, o camasa de la Gentlemen`s Corner este realizata din tesaturi produse de companii de renume mondial, precum Cotonificio Albini, Tessitura Monti si Somelos. Cu o experienta indelungata si dotate cu utilaje moderne de fabricare a materialelor pentru parteneri din toata lumea, lucrand cu branduri celebre de moda, acestea garanteaza o calitate exceptionala pentru camasi de barbati.

Mai mult »