Camasi Casual

Fie ca o porti in week-end, in combinatie cu bluejeans sau la intalniri mai putin formale la birou, camasa casual nu poate lipsi din garderoba niciunui barbat. Gentlemen`s Corner iti ofera o gama vasta de camasi casual care imbina stilul barbatului elegant cu cel al barbatului modern.
Camasile casual de la Gentlemen`s Corner le poti purta la diverse tinute, cu pantofi sau ghete, geci sau jeans, in pantaloni sau peste, avand garantia ca iti vor conferi un aer atractiv si in tendinte.
In oferta noastra de camasi casual veti regasi modele cu dungi sau carouri, diverse texturi, cu guler italian, guler englezesc sau guler american (cu nasturi), in croiala slim fit, tailor fit sau regular. Indiferent de model sau croiala, camasile casual de la Gentlemen`s Corner sunt confectionate din cel mai fin bumbac.
La fel ca toate camasile Gentlemen`s Corner si cele casual sunt realizate din tesaturi produse de companii de renume mondial, precum Cotonificio Albini, Tessitura Monti, Somelos sau Tootal, companii recunoscute pentru colaborarea cu branduri celebre de moda.
Gentlemen`s Corner nu ofera numai produse cu design deosebit, din materiale exclusiviste de cea mai inalta calitate, croite cu atentie, ci si un stil de a fi.

Mai mult »