Butoni creati din pasiune pentru eleganta

Gentlemen's Corner este printre putinele branduri, daca nu singurul din Romania, care isi produce propria gama de butoni. Productia butonilor presupune crearea de matrite personalizate, alegerea cu multa grija a componentelor (inchizatori, pietre, lanturi etc.), designul unor modele aparte. Astfel ajungem la niste butoni aparte, pe care nu-i veti mai intalni si la alti producatori. Atent manufacturati, suflati cu aur de 24 K sau cu argint, folosind cristale Swarovski sau pietre semipretioase, butonii Gentlemen's Corner reprezinta un accesoriu foarte elegant ce va acorda prestanta tinutei unui domn.

In diverse forme si marimi, folosind argintul masiv, sticla Murano, onixul, ametistul sau apatitul, butonii ce alcatuiesc colectia Gentlemen's Corner "Silver Touch" sunt adevarate exemple de maiestrie, fiind executati manual.

Butonii Gentlemen's Corner sunt pe cat de clasici, pe atat de indrazneti, pe cat de deosebiti, pe atat de atragatori. Fiti siguri ca nu veti trece neobservati purtand butonii Gentlemen's Corner.

Butonii nostri vin in ambalaje deosebite (cutie de catifea neagra sau cutie de carton), putand reprezenta oricand darul perfect pentru un barbat rafinat.

MAGAZINE PARTENERE in care gasiti butonii Gentlemen`s Corner:
- Magazin Pi Store - Str. A.I.Cuza Bl.8D, Parter, CraiovaButonii Gentlemen's Corner

Butoni Gentlemen's Corner