Camasile noastre sunt atent construite din materialele cele mai bune si conforme cu cele mai noi tendinte ale modei, imbinand clasicul cu tendintele moderne. Materialele sunt de la cele mai bune tesatorii din lume, precum Tessitura Monti, Albini sau Somelos, fiind numai 100% bumbac, simplu sau dublu mercerizat (2-PLY sau TWO FOLD).

Gentlemen's Corner a creat pentru d-voastra: camasi de gala, demne de orice eveniment special, camasi business, special gandite pentru a va face sa aratati de milioane la o intalnire de afaceri sau camasi casual, concepute pe ideea ca puteti arata deosebit si cand va relaxati.

Fabricarea unei camasi presupune peste 40 de procese, iar componentele unei camasi sunt peste 30. Camasile noastre folosesc gulerul italian sau gulerul deschis moderat (semi-cutaway collar), gulere folosite si de marii creatori de camasi din lume, gulere ce nu vor cadea niciodata in desuetudine. In camasile noastre va veti simti intotdeauna bine, ele sunt croite in maniera moderna (Slim Fit) si au o lungime generoasa, atat la maneci cat si la partea inferioara.

In gama camasilor Gentlemen's Corner se regasesc si camasile Tailor Fit.

Nasturii sunt din import Italia si sunt din cele mai bune materiale, fiind cusuti in X si nu in H, ceea ce ii face mai rezistenti la spalari si mai greu desirabili. Atat camasile cu manseta simpla, cat si cele cu manseta dubla (ce necesita butoni) vin in diferite tipuri mansete.


MAGAZINE PARTENERE

Din februarie 2010 Gentlemen's Corner este prezent in magazine cu stil din tara prin colectii noi de camasi.

Toate camasile sunt din 100% bumbac fin.

Modelele de camasi oferite in magazine sunt diferite de cele care se gasesc online si nu vor putea fi achizitionate decat din acele magazine.

Folosind o gama variata de culori, de la albul si cremul de ocazie la diferite nuante de albastru cu dungi sau culoarea prunei, precum si croiala Slim Fit, manseta simpla cu taietura angulara sau manseta dubla cu taietura arcuita, camasile Gentlemen's Corner isi pot avea locul in garderoba unui barbat cu stil, ce cunoaste ce inseamna calitatea. Mentinand un standard ridicat privind atat materialele folosite, cat si realizarea lor, camasile Gentlemen's Corner va vor crea identitatea proprie, a unui barbat rafinat, aparte.

Magazinele in care veti gasi produsele Gentlemen's Corner au fost alese cu grija, reprezentand repere de bun gust si calitate in peisajul comercial al fiecarui oras:
- Magazin Pi Store - Str. A.I.Cuza Bl.8D, Parter, CraiovaDescoperiti Camasile Gentlemen's Corner

Camasile Gentlemen's Corner