Costume

Costumele barbatesti reprezinta o investitie sigura pentru orice barbat care stie ca aspectul este important indiferent de ocazie. Daca esti genul de barbat care isi doreste sa arate impecabil, in costume de o calitate deosebita fara a cheltui insa sume exorbitante, atunci Gentlemen`s Corner este locul perfect unde poti gasi costume barbatesti.
Descopera colectia noastra de costume barbati destinate oricarei ocazii, de la costume ceremonie, la costume business, realizate din materiale deosebite de la mari producatori din Italia: Vitale Barberis Canonico, Cerruti, Loro Piana etc. Un costum barbati de la Gentlemen`s Corner mizeaza pe croiala italiana, materiale deosebite si atentia la detalii, toate acestea dand un aer de rafinament celor ce le poarta. La noi gasesti modele ce corespund celor mai inalte exigente in materie de stil, calitate si tendinte.
Modelele moderne de costume barbati slim fit de la Gentlemen`s Corner pot fi realizate si pe comanda, folosind de asemenea materiale de la cei mai mari producatori de tesaturi din lume: Ermenegildo Zegna, Loro Piana, Carnet, Vitale Barberis Canonico, Reda, Drapers, Cerruti si Holland & Sherry.
Gentlemen`s Corner ofera costume pentru barbati care prefera eleganta si calitate la un pret corect.

Mai mult »