Despre Franciza Gentlemen's Corner

Franciza Gentlemen's Corner este o oportunitate de a investi într-o afacere care este profitabilă și care are un sistem ușor de implementat pentru deschiderea de noi unități.
Gentlemen's Corner oferă o gamă completă de produse pentru garderoba unui bărbat elegant și și-a creat propriul stil, îmbinând ultimele trenduri ale modei masculine cu elemente atemporale. Stilul Gentlemen's Corner amintește de stilul italian, cu o linie pe corp, modernă. Atunci când contează, porți Gentlemen`s Corner.
Din 2009 Gentlemen's Corner îmbină în mod profesionist vânzarea offline cu cea online, fiind printre primii care au activat în moda masculină online din România. Investind încontinuu în prezența online, dar și în magazinele fizice, am ajuns să operăm un magazin online cu peste 1400 de produse și să avem 2 magazine offline. Din 2011 oferim cămăși la comandă, iar din 2012 costume la comandă având la dispoziție mii de țesături de la cei mai renumiți producători din lume: Ermenegildo Zegna, Loro Piana, Holland & Sherry, Carnet, Cerruti, Vitale Barberis Canonico, Zignone (pentru costume) și Cotonificio Albini, Tessitura Monti sau Somelos (pentru cămăși).
În magazinele noastre găsiți un mix interesant între produsele gata făcute și cele pe comandă. Am ajuns să cunoaștem foarte bine această piață, să creăm colecții care au succes, să ne ținem cuvântul privind livrarea produselor la comandă.
În fiecare sezon sunt lansate sute de modele diferite de costume, cămăși, cravate, batiste, pantofi și alte accesorii din game variate, precum ceremonie, business sau casual.
Spațiul recomandat pentru deschiderea unui magazin Gentlemen's Corner este de 40-50 mp, iar locațiile vizate ar trebui sa fie poziționate pe străzile cu centre comerciale sau locații în cadrul acestora, cu un trafic pietonal foarte bun. La cerere se pot gândi și spații tip Flagship Store de peste 100 mp.
Contractul de franciză durează 3 ani și poate fi prelungit.
Flexibilitate în alegerea mixului de produse și de servicii (comandă + stoc). Posibilitatea de a crea o linie high-end, individualizată prin modele, țesături și ambalaje de înaltă calitate.

  • Țara de origine: Marcă înregistrată în Comunitatea Europeană din 2010
  • Anul lansării: 2009
  • Număr de unități: 2
  • Orașe vizate
  • În România: București, Cluj-Napoca, Timișoara, Iași, Constanța, Craiova, Brașov, Galați, Ploiești, Oradea, Arad, Pitești, Sibiu, Târgu Mureș
  • In Europa: Viena, Londra, Paris, Madrid, Berlin
  • Locații vizate: Orașe mari, Mall-uri, Comerț stradal

  • Taxă franciză: 6000 EURO
  • Investiție inițială: 25000 - 50000 Euro

Gentlemen's Corner Story
Combinând un stil rafinat și un gust deosebit, Gentlemen's Corner vă provoacă să vă bucurați de viață. Nuanțele frumoase ale costumelor business și modelele îndrăznețe ale jachetelor casual stau alături de alegerile clasice ale costumelor de ceremonie.
Costumele pentru bărbați croite din cea mai bună lână sunt completate de cămășile delicate din bumbac egiptean și accesorii prețioase. Folosind cele mai noi materiale țesute de cele mai prestigioase fabrici din Biella, Italia, Gentlemen's Corner și-a creat propriul stil, îmbinând ultimele trenduri ale modei masculine cu elemente atemporale. Stilul Gentlemen's Corner este modern, folosind cele mai noi tehnologii în materie de țesături sau accesorii, dar în același timp respectând tradiția hainelor bărbătești de calitate.
Gentlemen's Corner s-a distins prin urmărirea cu deosebită atenție a detaliilor, respectând cu strictețe principiile unui gentleman. Deoarece un gentleman se definește în primul rând prin caracterul și faptele sale și nu doar prin haine.

Formular solicitare
* Campuri obligatorii

Arena Invingatorilor

Catalog Gentlemen's Corner

Pentru mai multe detalii descarcati Catalogul Gentlemen's Corner.
catalog Gentlemen's Corner