Gentlemen
02.01.2020

Gentlemen's Corner Aniversează 10 Ani

Gentlemen's Corner a împlinit 10 ani de activitate. În tot acest timp, am rămas fideli misiunii noastre: Eleganță și calitate la un preț corect.

Gentlemen's Corner v-a provocat să vă bucurați de viață, de lucrurile frumoase și de ideile deosebite. Am introdus cele mai noi materiale apărute pe piața globală, am creat mereu colecții ce îmbină clasicul cu cele mai moderne tendințe. Am mărit continuu gama de produse, am introdus noi modele.

În acești ani am avut zeci de mii de clienți, am îmbrăcat vedete, oameni politici, intelectuali, fotbaliști, milionari, corporatiști, medici sau avocați, de fapt oameni care apreciază frumosul. Am făcut tot posibilul să ne mulțumim clienții, mulți ne-au rămas fideli și ne-au devenit chiar prieteni.

De la costumele business la modelele îndrăznețe ale jachetelor casual, de la celebrele ținute Black Tie la ținute sport, de la cămășile fine la tricourile Polo, de la butoni prețioși la sneakers, Gentlemen's Corner oferă tot ce ține de vestimentația unui bărbat ce apreciază eleganța și confortul.

Oferind serviciile de comandă alături de produsele gata făcute, am urmărit cu deosebită atenție detaliile, respectând cu strictețe principiile unui gentleman.

Vă mulțumim că ați fost alături de noi în toți acești ani!

Sorin Preda
Veronica Preda
Fondatori Gentlemen's Corner