Detalii despre livrarea/returul produselor

DESPRE LIVRAREA PRODUSELOR
Modalitatea si conditiile de livrare difera in functie de valoarea totala a comenzii, de locatia unde se face livrarea si greutatea coletului. In general, comenzile sunt livrate in termen de 48 ore - 5 zile lucratoare, numai pe teritoriul Romaniei.
Exceptiile privind termenul de livrare sunt comunicate clientilor prin telefon sau e-mail de catre responsabilul de vanzari.
Clientul va fi contactat de catre reprezentantul de vanzari Gentlemen's Corner, prin e-mail sau/si telefonic, pentru confirmarea acceptarii costurilor de livrare.
Din motive obiective nu putem garanta livrarea produselor in intervalul orar solicitat de clientii nostri. Stabilirea detaliilor de livrare se va face telefonic impreuna cu echipele de livrare.

Taxe de livrare:
- GRATIS - pentru comenzile ce depasesc 200 lei (in interiorul ariei de acoperire a firmei de curierat)
- 20 lei - pentru comenzile sub 200 lei.

Costurile de livrare in afara ariei de acoperire a firmei de curierat rapid sunt calculate si confirmate de catre reprezentantul de vanzari Gentlemen's Corner in functie de fiecare comanda (greutate produse, timpul de livrare, adresa de livrare), aceste costuri fiind comunicate cumparatorului prin e-mail sau/si telefonic.

DESPRE RETURUL PRODUSELOR
Cumparatorul are dreptul sa se retraga din Contract, respectiv sa returneze un Bun sau sa renunte la un Serviciu, in termen de 14 zile calendaristice, fara invocarea niciunui motiv si fara a suporta alte costuri decat cele de livrare. Daca, din orice motiv, nu esti 100% multumit de un produs pe care l-ai cumparat, poti sa il returnezi in termen de 14 zile calendaristice din momentul in care ti-a fost livrat de catre curier. Produsele pot fi returnate completand formularul de retur sau la sediul nostru din Str. Ady Endre nr. 11, sector 1, Bucuresti.

Produsele cumparate in magazinele fizice (spre exemplu din Flagship Store) nu se returneaza.