Profita de ofertele speciale

BLACK FRIDAY
Beneficiaza de 15% discount la tinuta pentru evenimentul tau special de anul viitor, platind un avans de 2000 lei in perioada 11-30 noiembrie.
Pentru cei care planuiesc inainte, aceasta este cea mai buna oferta pentru a arata impecabil in ziua evenimentului tau. Discountul se aplica tuturor produselor ce alcatuiesc tinuta, exceptand cele deja reduse. Tinuta poate cuprinde doar un costum.

Al 2-lea produs la jumătate
Cumpara 2 produse si al 2-lea are o reducere de 50%. Se aplica doar produselor de serie Gentlemen`s Corner si nu celor la comanda sau de tip outlet. Reducerea se aplica produsului mai ieftin. Oferta valabila in limita stocului disponibil in perioada 21-30 noiembrie.

Descopera-ti Stilul!
Camasa la comanda in valoare de 550 lei GRATUIT la orice tinuta la comanda din materiale Stylbiella Italia in valoare de minim 3900 lei.
Aceasta este o oferta speciala. Oferta este valabila in limita stocului si pentru o anumita gama de tesaturi in perioada 07-30.11.2023. Va asteptam in Str. Ady Endre nr. 11, sector 1, Bucuresti pentru luarea masurilor.

Intotdeauna ne gandim cum sa venim in intampinarea cerintelor clientilor nostri. Chiar daca este vorba de un singur produs sau o combinatie de mai multe, Gentlemen's Corner incearca mereu sa ofere un retur imediat al investitiei facute. Nu uitati misiunea noastra: calitate la un pret corect.
Pentru barbati eleganti!
Pentru barbati eleganti!

Alege cel putin cate un produs din fiecare categorie de mai jos
Curele
si vei beneficia de o reducere de 10 %

Un cadou oricand la moda. Pentru barbati eleganti!
*Oferta este valabila DOAR la comenzile online in limita stocului disponibil, in perioada 07-30.11.2023.


Pachet Chic
Pachet Chic

Alege cel putin cate un produs din fiecare categorie de mai jos
Camasi Premium
Butoni
Batiste
si vei beneficia de o reducere de 10 %

Camasa Premium purtata cu o pereche de butoni speciali si sacoul innobilat de o batista din cel mai fin bumbac sunt o combinatie de efect.
* Aceasta oferta este valabila doar la comenzile online in perioada 1-30 noiembrie.