Termeni si conditii comerciale

1. Acceptarea serviciilor
Serviciul de cumparare a produselor este destinat exclusiv persoanelor care sunt de acord cu termenii si conditiile expuse in continuare.
Prin bifarea casutei va declarati acordul dvs. cu privire la prezentele conditii ale site-ului nostru. Eventualele conditii pe care utilizatorul ar dori sa le impuna termenilor si conditiilor acestui site sunt automat excluse si nu vor fi recunoscute de catre S.C. VERSO TRUST S.R.L.
Prin accesarea si inscrierea in baza de data a site-ului nostru, utilizatorul este de acord sa primeasca din partea S.C. VERSO TRUST S.R.L. informatii legate de produse si promotii.
Nu se vor vinde produse persoanelor care nu fac dovada platii sau care nu si-au trecut corect sau complet datele in formularul de inscriere. Administratorii site-ului www.gentlemenscorner.ro nu pot si nu au dreptul sa faca modificari ulterioare inscrierii utilizatorului, nici macar in situatia solicitarii exprese din partea acestuia.

2. Informare despre produs
Noi facem toate eforturile pentru a va prezenta cat mai clar produsele care apar pe website. Nu suntem raspunzatori pentru posibilele diferente de culoare, intre cea de pe monitorul dvs. si cea a produsului in sine.
Ne preocupam ca, cel putin in momentul introducerii datelor, toate detaliile referitoare la descrieri, preturi, fotografii, durata livrarii, sa fie cat mai precise. Ne rezervam dreptul de a refuza comenzi, daca informatiile privind produsul sunt eronate.
Ne rezervam drepul de a schimba preturile de vanzare ale produselor prezentate, atunci cand consideram necesar. Preturile includ TVA.
Este posibil ca anumite produse sa nu fie disponibile, deoarece intre momentul plasarii comenzii si momentul acceptarii acesteia, stocul sa se modifice. Daca un produs comandat de dumneavoastra nu mai este pe stoc, va vom anunta de indata si nu veti fi taxat pentru acesta. Daca un produs nu se afla pe stoc si trebuie executat pe comanda sau importat, ne rezervam dreptul de a solicita achitarea unui avans.

3. Cumpararea produselor
Cand faceti o comanda pe site-ul www.gentlemenscorner.ro, va vom trimite un e-mail pentru confirmarea sau refuzul comenzii. In cazul acceptarii comenzii, cardul dumneavoastra va fi debitat cu suma corespunzatoare (in cazul platii cu card online), se va emite factura proforma in cazul platii prin ordin de plata bancar sau plata se va face ramburs pe baza facturii fiscale. Ne rezervam dreptul de a refuza o comanda din mai multe motive, printre care:
produsul comandat nu este pe stoc; imposibilitatea obtinerii autorizatiei de plata; identificarea unei erori in informatiile despre produs, inclusiv pretul sau o oferta promotionala. Daca intervin probleme la o comanda va vom contacta. Ne rezervam dreptul de a refuza o comanda in orice moment al procedurii de comanda.
Orice disputa intervenita intre S.C. VERSO TRUST S.R.L. si client, intra sub incidenta legilor din Romania si va fi solutionata in instanta. Instanta sediului paratului
Noi depunem toate eforturile pentru a asigura o tranzactie reala conform comenzii dvs. si sigura -privind livrarea efectiva a produselor comandata. Daca vor exista situatii in care o a treia parte, neautorizata, va avea acces la informatiile furnizate de dumneavoastra pentru comanda, noi nu putem fi considerati raspunzatori.

4. Plata
Plata se poate face prin oricare din modalitatile de plata acceptate.
Plata prin intermediul cardului de credit este complet protejata. Aceasta inseamna ca informatiile dumneavoastra bancare nu vor circula pe Internet. Costul final al tranzactiei va include valoarea produselor comandate si valoarea transportului, sau numai valoarea produselor daca optati pentru plata transportului la destinatie. In situatia in care banca dumneavoastra refuza sau nu efectueaza plata catre noi, din orice motiv, nu ne facem raspunzatori pentru intarzieri sau refuzul unei comenzi. Validarea cardului se face de catre Romcard, autoritatea nationala in domeniu. In functie de rezultatul validarii va vom livra comanda sau va anuntam ca verificarea a esuat.
Plata prin Ordin de Plata se va face in contul RO84RNCB0073049976900001 la banca ING Bank N.V. Amsterdam - Sucursala Bucuresti, RO90INGB0000999904966758. Taxele de transfer vor fi acoperite de catre client. Plata prin ramburs se va face numerar la ridicarea produsului.
Plata cu criptomonede se efectueaza prin intermediul Netopia mobilPay.
Ghid de plata cu criptomonede
- Adauga produsul/produsele in cos
- Alege metoda de plata „Bitcoin”
- Apasa butonul ”Trimite comanda rapida”
- Alege criptomoneda dorita in ecranul de plata
- Scaneaza codul QR afisat pe ecranul calculatorului folosind aplicatia ta portofel. Alternativ, poti transfera manual suma respectiva din portofel la adresa Bitcoin afisata sub codul QR, fara a depasi intervalul de valabilitate.
- Confirma tranzactia
- Validarea platii in reteaua Bitcoin va dura cateva minute, plata va deveni vizibila in sistemul nostru si comanda ta va putea fi procesata si livrata.

Platile in Bitcoin/eGold se deconteaza la valoarea in RON din momentul schimbului si nu pot fi returnate decat in RON, la valoarea decontata.

De ce am nevoie pentru a putea plati cu Bitcoin sau eGold? Pentru a putea plati comenzi folosind Bitcoin/eGold ai nevoie de un portofel digital pentru Bitcoin sau eGold si contravaloarea in BTC sau EGLD a valorii comenzii tale.
Aplicatia portofel poate fi instalata atat pe calculator cat si pe smartphone-ul tau.
In cazul acceptarii comenzii, veti fi informat in legatura cu termenul si mijloacele de livrare.

5. Politica de confidentialitate
S.C. VERSO TRUST S.R.L.: - isi rezerva dreptul de a folosi datele colectate de la utilizatorii sai pentru imbunatatirea serviciilor proprii. - garanteaza utilizatorilor sai ca nu va face publice adresele de e-mail sau datele personale catre terti. - isi rezerva dreptul de a face publice aceste date sub forma statistica, pentru a arata profilul utilizatorilor.
La cererea expresa a unor autoritati ale Statului Roman (Instantele Judecatoresti, Politia, Procuratura sau alte autoritati abilitate in acest sens), S.C. VERSO TRUST S.R.L. isi rezerva dreptul de a furniza acestora toate datele pe care le detine cu privire la un anumit utilizator.

6. Garantia
Garantia este cea specificata in dreptul fiecarui produs.
Toate produsele comercializate de catre site-ul gentlemenscorner.ro beneficiaza de conditii de garantie conforme legislatiei in vigoare si politicilor comerciale ale producatorilor. Produsele sunt noi, in ambalajele originale si provin din surse autorizate de fiecare producator in parte.
Certificatele de garantie pot fi emise direct de producator in cazul in care acesta are o retea de service nationala, fie sunt emise de catre S.C. VERSO TRUST SRL.
In cazul certificatelor de garantie emise de producatori, produsul reclamat defect in perioada de garantie trebuie prezentat direct la cel mai apropiat centru de service mentionat in certificat. Acest centru autorizat de producator va prelua intreaga responsabilitate a rezolvarii garantiei.
In cazul certificatelor de garantie emise de S.C. VERSO TRUST SRL, produsele defectate in perioada de garantie vor fi receptionate in centrul de service propriu, astfel: - garantia pentru produsele achizitionate on-line se asigura la Bucuresti; - coletul trebuie trimis prin curier cu livrare la sediul S.C. VERSO TRUST SRL din Bucuresti , sector 1, Str. Ady Endre nr.11; - costul si riscul expedierii catre Service sunt suportate de Client, iar returnarea catre Client de S.C. VERSO TRUST SRL; - este recomandata ambalarea produsului in ambalajul original, pentru a preveni deteriorarea la transport; - expediati odata cu coletul si certificatul de garantie si descrierea defectului reclamat. Recomandare serviciu curierat: - TNT/DHL /FAN Courier.
S.C. VERSO TRUST S.R.L. nu ofera nici o garantie in cazul oricaror consecinte care pot aparea, cauzate de nefunctionarea serviciilor de cumparare a produselor sau intarzierea informatiilor datorate unor cauze independente de vointa S.C. VERSO TRUST SRL.
Descarca - Garantie produse din piele

7. Livrarea produselor catre client
Produsele se livreaza la sediul/domiciliul clientului, oriunde in Romania, prin intermediul retelei de curierat Fan Courier.
Daca valoarea comenzii de pe magazinul online depaseste 150 lei, produsele se livreaza gratuit .
Pentru comenzi cu valoare mai mica de 150 lei, costul transportului este de 15 Lei. Daca localitatea de destinatie nu se afla in reteaua de distributie a firmei de curierat Fan Courier, la costul transportului se adauga 0,8 lei + TVA pentru fiecare km suplimentar, calculat de la cea mai apropiata localitate aflata in retea.
Termenul de livrare pentru majoritatea oraselor este de 48 ore. In cazul in care dupa doua zile lucratoare nu au fost livrate produsele va rugam sa ne contactati la tel. 0213107043 sau prin email la vanzari@gentlemenscorner.ro pentru a primi numarul de AWB al expedierii sau informatii despre livrare.
Puteti consulta Lista localitatilor din reteaua Fan Courier si numarul de telefon al celui mai apropiat agent pentru eventuale informatii si daca e nevoie, pentru a stabili o ora de livrare convenabila. In cazul in care nu sunteti gasit la adresa de destinatie, curierul va va contacta pe numarul de telefon inregistrat pe site, la datele de livrare.
Livrarile catre clienti se fac de luni pana vineri inclusiv.

8. Returnarea produselor
Inainte de expirarea perioadei de retragere, Consumatorul are dreptul de a se retrage din prezentul contract, fara a fi nevoit sa justifice decizia de retragere si fara a suporta alte costuri decat cele prevazute la art.13 alin.(3) si art.14 din O.U.G Nr.34/2014, in termen de 14 zile incepand de la ziua in care intra in posesia fizica a produsului. Cheltuielile de returnare sunt suportate de consumator.
Produsul returnat trebuie sa fie in aceeasi stare in care a fost livrat (in forma originala cu toate accesoriile si documentele care l-au insotit). Nu se accepta pentru returnare produsele care prezinta modificari fizice, lovituri, ciobiri, zgarieturi, socuri, urme de folosire excesiva si/sau interventii neautorizate etc. Nu se accepta la retur produsele care reprezinta comenzi speciale sau care au fost realizate pe comanda sau voucherele cadou, tiparite sau electronice.
Vanzatorul va rambursa contravaloarea produsului in maxim 14 (paisprezece) zile de la data informarii S.C. VERSO TRUST S.R.L. de catre Consumator asupra deciziei sale de retragere din contract si acceptarea returului, intr-un cont bancar.
S.C. VERSO TRUST S.R.L. va putea amana rambursarea contravalorii produsului pana la primirea produsului vandut sau pana la primirea unei dovezi conform careia acesta a fost expediat, in cazul in care S.C. VERSO TRUST S.R.L. nu s-a oferit sa recupereze el insusi produsul (se va lua data cea mai recenta).
Pentru a beneficia de returul produselor conform Ordonantei de Urgenta 34/2014, trebuie completat formularul de retur aflat mai jos, cel tarziu in a 14-a zi calendaristica de la data ridicarii/primirii produsului. Formularele completate dupa aceasta perioada nu sunt luate in considerare. De asemenea produsul trebuie sa intre in posesia noastra cel tarziu in a 14-a zi calendaristica de la data receptionarii lui.
Returul produselor se poate face prin curier (nu posta) sau venind direct la sediul S.C. VERSO TRUST S.R.L., dar nu inainte de a completa formularul de retur si a primi acceptul din partea noastra.
Daca produsul este returnat intr-o stare in care nu mai poate fi vandut ca si nou, ne rezervam dreptul de solicita o taxa pentru readucerea in stadiul initial (daca este posibil) sau pentru a acoperi diferenta de pret rezultata din vanzarea produsului ca second-hand sau, la optiunea clientului, ii vom reexpedia produsul, pe cheltuiala acestuia.
Acesta clauza se aplica conf. O.G. 130/2000, in cazul achizitionarii de produse din acest site folosind tehnicile de comunicare la distanta, aplicandu-se definitiile cuprinse in O.G. 130/200 art. 2 lit.e.

Formular de retur. Descarca in format (.txt) sau (.doc).

9. Limitarea raspunderilor
S.C. VERSO TRUST S.R.L. nu isi asuma sub nici o forma si in nici un sens raspunderea pentru continutul site-urilor care au link-uri pe www.gentlemenscorner.ro sau care au orice alt tip de legatura (de ex. sponsori, parteneri).

10. Conditii finale
Utilizatorul are obligatia de a furniza informatii reale si corecte despre persoana sa, atunci cand acestea i se cer, sub rezerva excluderii din baza de date. S.C. VERSO TRUST S.R.L. isi rezerva dreptul de a modifica in orice moment acesti Termeni si conditii fara o notificare prealabila ci prin simpla postare a modificarilor pe web page/site. S.C. VERSO TRUST S.R.L. poate restrictiona accesul oricarui utilizator care nu respecta una din conditiile de mai sus.

S.C. VERSO TRUST S.R.L.
Adresa: Str. Ady Endre nr.11, sector 1, Bucuresti, Romania
Tel.: 021 3107094
Fax: 021 3107094
Nr. Registrul Comertului: J40 / 1605/ 2006
Cod de inregistrare fiscala: RO18342138Termeni si conditii de utilizare site

Site-ul web www.gentlemenscorner.ro este proprietatea VERSO TRUST SRL. Acest document stabileste termenii si conditiile in care puteti utiliza site-ul www.gentlemenscorner.ro, numit generic gentlemenscorner.ro. Accesul si utilizarea site-ului www.gentlemenscorner.ro se fac sub autoritatea acestor reguli, in termenii si conditiile de mai jos. Utilizarea site-ului, logarea si accesul la servicii presupune implicit acceptarea acestor termeni si conditii, cu toate consecintele care decurg din acceptarea acestora.

1. ACCES
Scopul permis pentru utilizarea acestui site este obtinerea de informatii. Orice utilizare in alte scopuri decat acesta nu este permisa. Pentru a obtine acces la site, si deci la serviciile si informatiile puse la dispozitie prin intermediul acestuia, trebuie sa obtineti acces la World Wide Web, direct sau cu ajutorul altor dispozitive prin care se pot accesa servicii Internet, platind orice taxa asociata cu acest acces. In plus, trebuie sa aveti la dispozitie tot echipamentul necesar pentru a realiza aceasta conexiune la World Wide Web, inclusiv un computer si un modem sau alt echipament de acces. www.gentlemenscorner.ro nu isi asuma responsabilitatea pentru securitatea acestui site sau a liniei dvs. de comunicare cu acesta. Prin termenul "utilizator" al acestui site se intelege orice persoana fizica sau juridica care va accesa acest site.

2. DREPTURI DE AUTOR, MARCA SI PROPRIETATE INTELECTUALA
gentlemenscorner.ro ofera acces liber la site-ul www.gentlemenscorner.ro si va autorizeaza sa vizualizati, imprimati si sa transmiteti informatii existente pe site in scopuri comerciale - si anume achizitionarea de produse comercializate de catre S.C. VERSO TRUST S.RL. prin sistemul de comert online - pe baza comenzilor online. Dreptul de copyright pentru informatiile existente pe acest site este detinut de gentlemenscorner.ro sau de partenerii sai. Nici un material de pe acest site nu poate fi reprodus partial, integral sau modificat fara permisiunea anterioara explicita, prin acord scris cu gentlemenscorner.ro sau partenerii sai sau a actionarilor S.C.VERSO TRUST S.RL..
Continutul acestui site, textele, grafica, fotografiile, software-ul, logo-urile si orice alte materiale prezente pe site sunt protejate de legea dreptului de autor si sunt proprietatea gentlemenscorner.ro. Este interzisa crearea de legaturi cu acest site ale altor site-uri sau invers, fara un acord prealabil scris. In situatiile in care acest lucru se intampla fara acordul scris explicit al firmei, gentlemenscorner.ro nu isi responsabilitatea pentru site-urile neafiliate cu care acesta ar putea fi legat, pentru materialele postate pe acest site de catre alte persoane decat cele autorizate de gentlemenscorner.ro si isi rezerva dreptul de solicita sanctionarea conform legislatiei in vigoare orice actiune de acest tip, care nu are acordul sau prealabil. gentlemenscorner.ro sau terte parti pot furniza autorizat, prin intermediul site-ului, legaturi (link?-uri) catre alte pagini sau resurse World Wide Web.

gentlemenscorner.ro nu garanteaza, nu este si nu poate fi facut responsabil in nici un fel de disponibilitatea acestora, de forma, continutul, publicitatea, produsele sau alte materiale disponibile pe site-urile respective.
gentlemenscorner.ro nu va fi responsabila sau pasibila de a plati despagubiri, direct sau indirect, pentru orice paguba sau pierdere cauzata sau presupusa a fi fost cauzata de sau in legatura cu folosirea sau increderea in informatiile, continutul, bunurile sau serviciile puse la dispozitie de site-urile respective.
Reproducerea, copierea, multiplicarea, vinderea, revinderea sau exploatarea unei parti a serviciilor, accesul sau folosirea serviciilor sau informatiilor puse la dispozitie de gentlemenscorner.ro prin intermediul site-ului intr-un mod care violeaza legislatia romaneasca sau internationala in materie de drept de autor si proprietate intelectuala, implica raspunderea civila sau pennala pentru astfel de actiuni.
gentlemenscorner.ro isi rezerva dreptul de a impiedica prin orice mijloace contactarea si utilizarea acestui site si de a de solicita sanctionarea conform legislatiei in vigoare a persoanelor implicate, daca exista dovada ca scopul este distrugerea sau alterarea site-lui, a continutului sau securitatii acestuia sau incercarea de a ataca sau discredita gentlemenscorner.ro sau partenerii sai, produsele, serviciile si angajatii acestora. Orice eventual litigiu in legatura cu acest site este de competenta instantelor de drept comun din Romania.

3. REGULI DE UTILIZARE
Nu sunt permise:
- copierea, multiplicarea, distribuirea, arhivarea sau pastrarea, prin orice mijloace, inclusiv electronice, magnetice sau computerizate, a materialelor si informatiilor existente pe acest site;
- incercarea de a interveni, prin orice mijloace, in continutul acestui site, stergerea sau modificarea prin orice mijloace a materialelor si informatiilor publicate, sau incercarea de a actiona in acest scop;
- incercarea de a scana, sonda sau a testa vulnerabilitatea oricarui sistem din reteaua gentlemenscorner.ro sau a retelei gentlemenscorner.ro sau accesarea oricaror servere sau servicii din reteaua gentlemenscorner.ro care nu sunt publice, fara autorizatie;
- incercarea de a interveni in functionarea serverelor de hosting sau in reteaua gentlemenscorner.ro prin orice mijloace, inclusiv atacarea acestora prin "flooding" sau "DOS".
- folosirea oricaror adrese de e-mail publicate prin intermediul site-ului pentru distribuirea lor pe liste de mailing sau pentru trimiterea de e-mailuri comerciale (“spamming”) sau pentru orice alt scop in afara de trimiterea de e-mailuri personale justificate, fara acordul scris al posesorilor acestor adrese.
Violarea oricarei dintre aceste reguli atrage dupa sine raspunderea civila sau penala gentlemenscorner.ro va investiga faptele care implica asemenea incalcari, cooperand cu autoritatile pentru prevenirea sau impiedicarea unor astfel de incalcari.

4. DISPONIBILITATEA SERVICIULUI
gentlemenscorner.ro isi rezerva dreptul de a modifica sau de a intrerupe, temporar sau permanent, partial sau in totalitate, serviciile puse la dispozitie prin intermediul acestui site, cu sau fara o notificare prealabila.
gentlemenscorner.ro nu este raspunzator fata de utilizator, orice terta persoana fizica sau juridica sau institutie pentru modificarea, suspendarea sau intreruperea serviciilor disponibile prin intermediul site-ului.
gentlemenscorner.ro poate schimba in orice moment continutul si conditiile de folosire a site-ului.
Noile conditii devin valabile in momentul in care au fost facute publice prin inscriere in acest site si nu au caracter retroactiv.

5. ABSOLVIREA DE RASPUNDERE
Acceptand sa utilizati acest site, declarati in mod expres si implicit ca intelegeti ca sunteti de acord cu urmatoarele:
- utilizarea site-ului se face pe propria raspundere.
gentlemenscorner.ro se absolva in mod expres de toate raspunderile de orice fel, exprimate direct sau indirect, inclusiv, dar nu limitat la, garantiile indirecte de vanzare sau conformitate cu specificatiile pentru un anume scop.
gentlemenscorner.ro nu ofera nici o garantie ca:
- informatiile vor implini toate cerintele dumneavoastra
- serviciile vor fi neintrerupte si fara erori in functionarea continua
- calitatea oricaror produse, servicii, informatii sau altor materiale cumparate sau obtinute de dumneavoastra prin intermediul site-ului, va satisface toate cerintele
- orice eroare de program va fi corectata.
Utilizatorul este singura persoana responsabila de eventualele distrugeri cauzate sistemelor de calcul sau retelei de pe care acceseaza site-ul sau de orice alte pierderi de date, care ar putea fi rezultatul descarcarii de informatii si servicii din continutului site-ului. Nici un sfat sau alte informatii orale sau scrise, obtinute de la site-ul gentlemenscorner.ro sau prin intermediul serviciilor site-ului, nu constituie o garantie, daca nu este stipulata expres in Termenii si conditiile de utilizare.

6. LIMITAREA RASPUNDERII
gentlemenscorner.ro nu va fi raspunzator pentru nici un fel de pagube directe, indirecte, accidentale, speciale, inclusiv, dar nu limitat la, pagube pentru pierderi de profit, bunavointa, posibilitatii de folosire, date sau alte pierderi intangibile sau incomensurabile (chiar daca gentlemenscorner.ro a fost informata anterior de posibilitatea aparitiei unor asemenea pierderi), rezultand din:
- utilizarea sau imposibilitatea utilizarii informatiilor site-ului;
- costul procurarii de bunuri sau servicii complementare rezultand din orice bunuri, date, informatii sau servicii achizitionate sau obtinute, mesaje primite, tranzactii incepute prin/ de pe site-ul gentlemenscorner.ro;
- acces neautorizat la, sau deteriorarea transmisiilor sau datelor utilizatorului;
- declaratii sau actiuni ale oricarei terte parti asupra serviciilor site-ului;
- orice alta problema legata de serviciile site-ului.
Daca se considera ca orice material pus la dispozitie pe site, postat de gentlemenscorner.ro, de catre terti sau utilizatori, violeaza drepturile de copyright sau orice alte drepturi, este necesara semnalarea acestei situatii la adresa: Verso Trust SRL, Str. Ady Endre nr.11, sector 1, Bucuresti, Romania.
Pentru sectiunile site-ului care pot cuprinde opinii ale cititorilor, raspunderea asupra continutului opiniilor revine in intregime autorilor acestora. gentlemenscorner.ro isi rezerva dreptul de a nu face publice acele opinii care contravin termenilor si conditiilor de utilizare sau pe care le considera daunatoare, sub orice forma, propriei imagini, partenerilor sau tertilor.
Acest site este oferit in aceasta forma fara alte garantii.
gentlemenscorner.ro nu este si nu poate fi facut responsabil pentru nepotriviri, indisponibilitati sau alte defecte ale acestui site sau ale continutului sau.

7. CONFIDENTIALITATE SI INFORMATII PERSONALE
Informatiile personale puse la dispozitia site-ului gentlemenscorner.ro pentru a putea primi sau utiliza unele servicii sunt protejate in conditiile Regulamentului European 2016/679. Prin completarea campurilor din formularele de inregistrare on-line utilizatorii sunt de acord ca datele personale pe care le inregistreaza sa intre in baza de date gentlemenscorner.ro si sa primeasca mesaje cu privire la produse si servicii, promotii, concursuri sau orice alte actiuni editoriale si de marketing desfasurate in viitor de catre gentlemenscorner.ro si de partenerii sai agreati. Dupa completarea formularului de inregistrare, utilizatorul are la dispozitie un cont pentru utilizarea serviciilor.
Utilizatorul este in intregime responsabil pentru pastrarea confidentialitatii asupra parolei asociate accesului la serviciile www.gentlemenscorner.ro, conditionate de logare.
La solicitarea explicita a utilizatorului adresata la office@gentlemenscorner.ro, gentlemenscorner.ro se obliga sa rectifice, actualizeze, blocheze, stearga sau transforme in date anonime si sa inceteze prelucrarea datelor personale ale utilizatorului, in mod gratuit, datele personale conform dispozitiilor Regulamentului European 2016/679.
gentlemenscorner.ro se obliga sa nu faca publica adresa de e-mail a utilizatorilor si sa nu o dezvaluie unei terte parti, daca aceasta nu se afla intre partenerii agreati in mod expres, in afara cazului in care acest lucru este necesar pentru a respecta legea si/sau procedurile judiciare.
In cazul unui atac cibernetic avand ca scop furtul sau vandalismul si care ar putea conduce la dezvaluirea sau compromiterea datelor, gentlemenscorner.ro se obliga sa ia toate masurile necesare pentru documentarea si remedierea incidentului si pentru limitarea consecintelor. Gentlemenscorner.ro va informa despre incident atat utilizatorii, cat si Autoritatea Nationala pentru Protectia Datelor in termen de maxim 72 ore de la producere.
Politica site-ului www.gentlemenscorner.ro este de a nu accepta sau de a nu lua in consideratie materialele nesolicitate.
Daca utilizatorii site-ului trimit astfel de materiale, gentlemenscorner.ro isi rezerva dreptul de a considera aceste materiale neconfidentiale si lipsite de protectia drepturilor personale sau de proprietate. Astfel de materiale si drepturi devin proprietatea gentlemenscorner.ro, libera de orice pretentii emise de o persoana sau un grup de persoane, putand fi utilizate in orice scop de catre gentlemenscorner.ro, fara obligatia de a acorda compensantii pentru utilizarea lor.
Identitatea utilizatorilor nu va fi dezvaluita in cazul in care, prin informatiile postate, acestia ar putea fi pusi pericol. La inregistrare, utilizatorii au posibilitatea sa aleaga numele de utilizator (username) si parola (password).
Utilizatorii accepta sa nu imprumute niciodata parola (password) unui alt utilizator, pentru propria protectie si pentru validitatea informatiilor transmise. De asemenea, accepta sa nu utilizeze niciodata parola altui membru pentru a posta mesaje. www.gentlemenscorner.ro foloseste "cookies" pentru a identifica utilizatorii. Acestea nu contin nici un fel de date personale ale utilizatorului si nu prezinta risc in cazul in care sunt interceptate de terte parti. Daca browser-ul este configurat sa nu le accepte, anumite pagini pot sa nu functioneze partial sau in totalitate . Pe site-ul www.gentlemenscorner.ro pot fi prezente reclame si/sau legaturi catre pagini ale unor terte parti, inclusiv parteneri, furnizori de publicitate sau sponsori. Informatiile furnizate unor pagini externe nu se afla sub controlul gentlemenscorner.ro si orice publicare a unor date personale pe alte pagini de pe Internet se face pe propriul risc .
gentlemenscorner.ro isi rezerva dreptul de a modifica, revizui, completa aceste reguli in orice moment. Orice modificare va fi facuta publica in aceasta pagina si va intra efectiv in vigoare din momentul postarii ei pe site.
Pentru mai multe informatii privind protectia datelor personale, va rugam consultati sectiunea din site dedicata acestui subiect.