To Fool the Fools. 10 Easy Lessons

To Fool the Fools. 10 Easy Lessons

Cadouri barbati-Carti, Consultanta, Cursuri

S. Preda

Cod produs: TFTF10Disponibilitate: Disponibil
Unde gasiti produsul:

17,99 Lei (TVA inclus)

Comenzile peste 150 lei beneficiaza de Livrare GRATUITA
Detalii produs

- ebook
- format electronic (fisier .pdf interactiv)
- limba engleza
- 194 pagini
- cartea a fost publicata prima data in septembrie 2019
- BONUS IN LIMBA ROMANA: concluziile fiecarui capitol si cele finale (23 de pagini)

To Fool the Fools este o critica dura a societatii actuale, o disectie a mentalitatilor gresite, dar, în acelasi timp, vine cu solutii pentru o viata mai buna.
Aplicand lectiile valoroase, multi oameni au evitat pierderea unor sume importante de bani, au reusit sa investeasca inteligent, si-au reevaluat viata si au luat hotarari importante ce i-au dus spre succes.

Punand intrebari foarte dure, care ajung la radacina problemelor oamenilor, cartea se adreseaza celor care doresc sa-si schimbe viitorul in bine.
Esti furios ca esti luat de prost? Ai de gand sa faci ceva in legatura cu asta?
In aceasta carte foarte directa, S. Preda va ofera instrumentele pentru a-i identifica pe cei care incearca sa va pacaleasca si sfaturi despre cum sa evitati manipularea. In ultimul timp, multi politicieni, lideri si chiar companii ne trateaza ca pe niste prosti. Vor sa controleze modul in care gandim, cum ne imbracam, cum actionam.
Ai controlul asupra vietii tale? Sau traiesti viata pe care ti-o pregatesc altii?
Pornind de la presupunerea ca toata lumea poate fi pacalita, aceasta carte prezinta zece lectii cu concluzii despre cum se face si solutii impotriva acestei manipulari.
Putem schimba ceea ce este nedrept, corupt si gresit?

Biografie autor
S. Preda este un antreprenor prin vocatie, un doctor prin pregatire si un idealist prin natura.
El crede in libertate, in capacitatea oamenilor de a-si construi viitorul si de a schimba ceea ce e gresit in viata lor.
Pasionat de economie, cu cunostinte reale despre imobiliare si industria modei, S. Preda pune intrebari dificile si incearca sa ofere cateva solutii la problemele care afecteaza multi oameni.