Ambasador oficial al brandului Gentlemen's Corner

Andrei Ştefănescu a devenit ambasadorul oficial al brandului Gentlemen

Andrei Ştefănescu a devenit ambasadorul oficial al brandului Gentlemen's Corner

Eleganţă, rafinament şi produse exclusiviste de cea mai bună calitate! Acestea sunt atributele brandului Gentlemen's Corner, prezent de sase ani pe piaţa produselor vestimentare de lux din România. După numeroase apariţii în media, după susţinerea publică a mai multor evenimente filantropice sau care promovează valori precum eleganţa şi fair-play-ul şi după colaborarea cu mai multe vedete TV şi personalităţi media ce au ales să folosească vestimentaţia oferită de brandul nostru, am decis să facem un pas înainte prin desemnarea unui ambasador oficial de imagine.
Acum avem plăcerea să vă anunţăm că Andrei Ştefănescu a devenit ambasadorul Gentlemen's Corner, alegând să împartă valorile noastre în toate apariţiile sale publice. Andrei este un adevărat cavaler al eleganţei, fiind în permanenţă în pas cu cele mai noi tendinţe în domeniul fashion-ului, păstrând însă o grijă deosebită pentru valorile clasice ale vestimentaţiei masculine.
Andrei reuşeşte să poarte natural, cu distincţie şi rafinament, cele mai elegante costume din noile colecţii Gentlemen's Corner, fiind un adept al accentului pus pe calitate şi bun gust în materie de vestimentaţie. Fie că vorbim de costume de ceremonie executate impecabil de croitorii noştri, fie că este vorba de costume croite pentru a fi în pas cu cele mai moderne şi inovatoare tendinţe în domeniu, Andrei se dovedeşte a fi un excelent ambasador al atributelor care identifică brandul nostru.

Andrei Ştefănescu, atributele succesului
Andrei Ştefănescu este unul dintre cei mai talentati si cunoscuţi cântăreţi ai momentului, fiind implicat în mai multe proiecte sociale, dar şi o prezenţă constantă în emisiunile de divertisment ale celor mai importante posturi TV.
Trupa în care evoluează, "Alb şi Negru", are peste zece ani de prezenţă activă pe piaţa muzicală din România, lansând nenumărate albume, videoclipuri şi single-uri.
Andrei a fost şi unul dintre componenţii trupei Todomondo, care a câştigat în 2007 finala naţională Eurovision, reprezentând România în marea finală de la Helsinki.
De asemenea, Andrei este şi un iubitor de sport, fiind căpitanul echipei de fotbal a artiştilor, pentru care a marcat sute de goluri în meciurile disputate până acum. El joacă snooker, tenis de câmp, fiind şi un împătimit al excursiilor montane.
În toate apariţiile sale, Andrei Ştefănescu are grijă ca ţinuta sa să fie adecvată momentului, fiind un fin cunoscător al detaliilor care fac diferenţa în vestimentaţia masculină. Adept al bunului gust şi rafinamentului, el este una dintre cele mai elegante apariţii din peisajul media actual.