Cum cumpar pe site-ul www.gentlemenscorner.ro

Exista 2 modalitati de comanda: A. Comanda online si B. Comanda telefonica.

A. Comanda online:
Alegeti produsele > Adaugati produsele in cos > Alegeti modalitatea de livrare (La domiciliu sau La sediu) > Completati datele de livrare, facturare > Alegeti modalitatea de plata. Totul intr-o singura pagina!
B. Comanda telefonica:
Alegeti produsele > Sunati la (0729 907 934), comunicati codul produselor dorite > Operatorul nostru va prelua datele dvs. si va stabili impreuna cu d-voastra modalitatile de plata si livrare.


Plata se face prin urmatoarele modalitati:
1. Plata cash la livrarea produselor
Selectati aceasta optiune in pasul final al procesului de comandare si veti plati produsele direct curierului care va face livrarea. Acestea vor fi insotite de factura si chitanta.

2. Plata cu card online
Gentlemen's Corner vinde on-line produsele sale prin intermediul serviciilor de plata on-line ale EuPlatesc.ro. In acest fel putem asigura clientilor nostri un serviciu sigur si eficient de comanda si plata on-line.
In cazul in care doriti sa platiti printr-un card bancar, bifati aceasta optiune in pasul 3 al comandarii si veti fi directionat intr-o pagina securizata a procesatorului de plati online unde veti fi solicitat sa:

 • a. Introduceti datele dvs. personale.
  Aceste informatii sunt necesare pentru procesarea corecta si eficienta a comenzii plasate de catre dumneavoastra. Introducerea datelor personale se face utilizand o conexiune criptata SSL pe 128 biti. Mai multe informatii sunt disponibile in rubrica "Cat de sigur este pentru mine sa platesc on-line?". Informatiile personale nu sunt transferate catre alte terte parti, nici de catre Gentlemen's Corner, nici de catre EuPlatesc. Aveti grija sa completati formularul corect si sa indicati persoanele la care se va face facturarea si livrarea. Adresa de e-mail are importanta extrema deoarece informatiile legate de comanda si produsele comandate vor fi transmise via e-mail. O adresa de e-mail incorecta incetineste intregul proces de comanda a produsului. Mai mult de atat, Gentlemen's Corner si EuPlatesc nu vor putea sa va contacteze si sa va informeze asupra starii comenzii dumneavoastra.
  Daca adresa de livrare nu este aceeasi ca adresa de facturare, indicati acest lucru prin selectarea meniului de la sfarsitul formularului. Alegeti metoda dorita de plata si confirmati datele alegand "Pasul urmator".
 • b.Introduceti datele despre credit/debit card:
  Daca ati ales metoda de plata "Card credit/debit" este necesar sa completati un formular cu informatiile despre cardul dumneavoastra. Pentru platile cu carduri de credit/debit emise sub sigla Visa si MasterCard (Visa/Visa Electron si Mastercard/Maestro) este folosit sistemul "3-D Secure" elaborat de aceste organizatii care asigura tranzactiilor on-line acelasi nivel de securitate ca cele realizate la bancomat sau in mediul fizic, la comerciant. "3-D Secure" asigura in primul rand ca nicio informatie legata de cardul dumneavoastra nu este transferata sau stocata, la nici un moment de timp, pe serverele noastre sau pe serverele EuPlatesc, aceste date fiind direct introduse in sistemele Visa si MasterCard. In plus, "3-D Secure" este un sistem de autentificare a identitatii posesorilor de carduri in mediu electronic. Procesul de autentificare a posesorului cardului se face pe baza codului de securitate cunoscut numai de posesor si se desfasoara numai pe serverele Visa sau MasterCard, dupa caz. Sistemul "3-D Secure" permite efectuarea de cumparaturi on-line cu orice card emis sub licenta Visa sau MasterCard, inclusiv cele de debit si cele electronice Maestro si Visa Electron. Sunt acceptate si cardurile virtuale emise de aceste organizatii.
  Daca tranzactia prin card a fost reusita, urmatorul ecran va multumeste pentru comanda pe site-ul nostru si va ofera informatiile relevante pentru comanda. Aceste informatii le veti primi de asemenea prin e-mail.

 • Politica de securitate
  Cat de sigur este pentru mine sa platesc on-line?
  • Produsele de pe acest website sunt comercializate on-line prin intermediul serviciilor de plati on-line oferite de EuPlatesc. Riscurile asociate unei plati on-line sunt:
  • - Datele personale introduse de dumneavoastra pentru completarea comenzii sa intre in posesia unor terte parti si sa fie abuziv folosite - Gentlemen's Corner si EuPlatesc garanteaza securitatea sistemelor sale informatice. Cititi "Securitatea EuPlatesc" si "Politica de confidentialitate Gentlemen's Corner" pentru mai multe informatii despre subiect.
  • - Datele dumneavoastra in cazul platilor prin card bancar - numar de card, data expirarii, etc. - sa intre in posesia unor terte parti si sa fie abuziv folosite. In cazul sistemului "3-D Secure" aplicat de catre EuPlatesc pentru plata cu carduri Visa sau MasterCard, nici o informatie legata de cardul dumneavoastra nu este transferata sau stocata, la nici-un moment de timp, pe serverele noastre sau pe serverele EuPlatesc, acestea fiind direct introduce in sistemele Visa sau MasterCard, dupa caz. In plus, in cazul in care cardul dumneavoastra a fost emis de catre o banca certificata in sistemul "3-D Secure", autorizarea tranzactiei se face doar dupa autentificarea dumneavoastra in acest sistem - introducerea unui cod/parola secreta stiuta numai de dumneavoastra , similar codului PIN la tranzactiile de la ATM. Cititi "Verified by Visa" si "SecureCode" pentru detalii complete legate de sistemul "3-D Secure".
 • Metode de plata
  Puteti alege dintre urmatoarele metode de plata: card de credit/debit, transfer bancar/ordin de plata. Daca ati selectat card de credit/debit ca metoda de plata, este necesar sa completati un formular cu datele despre acesta. Daca tranzactia prin card a fost reusita, urmatorul ecran va multumeste pentru comanda pe site-ul nostru si va ofera informatiile relevante pentru comanda. Aceste informatii le veti primi de asemenea prin e-mail.
  Acceptam urmatoarele carti de credit/debit: Visa, Visa Electron, Mastercard/Eurocard, Maestro, inclusiv cardurile virtuale Visa sau MasterCard. Folosind ca metoda de plata card-ul bancar de credit/debit comanda dumneavoastra va fi procesata imediat. Pentru comenzi pentru care ati selectat metoda de plata prin transfer bancar, procesarea comenzii se va face doar dupa confirmarea creditarii contului EuPlatesc cu suma transferata, introducandu-se astfel un decalaj de 2-4 zile, de la caz la caz.
Detaliile cardului dvs. nu vor ajunge la Gentlemen's Corner. Intreaga tranzactie se va desfasura pe serverele procesatorului de plati online.

Plata cu cardul in rate fara dobanda
Pe site-ul Gentlemen`s Corner poti plati prin programe de rate fara dobanda! Plata cu cardul in rate fara dobanda este valabila pentu posesorii de:
- StarCARD - Banca Transilvania
- Card Avantaj
- BRD Finance


3. Plata cu Ordin de Plata
In cazul in care ati optat pentru aceasta metoda de plata, veti primi prin email/fax o factura proforma care va contine toate detaliile de plata. Achitati contravaloarea facturii primite in contul nostru deschis la ING Bank N.V. Amsterdam - Sucursala Bucuresti, RO90INGB0000999904966758.

3. Plata cu criptomonede
Ghid de plata cu criptomonede
- Adauga produsul/produsele in cos
- Alege metoda de plata „Bitcoin”
- Apasa butonul ”Trimite comanda rapida”
- Alege criptomoneda dorita in ecranul de plata
- Scaneaza codul QR afisat pe ecranul calculatorului folosind aplicatia ta portofel. Alternativ, poti transfera manual suma respectiva din portofel la adresa Bitcoin afisata sub codul QR, fara a depasi intervalul de valabilitate.
- Confirma tranzactia
- Validarea platii in reteaua Bitcoin va dura cateva minute, plata va deveni vizibila in sistemul nostru si comanda ta va putea fi procesata si livrata.

Atentie: Platile in Bitcoin/eGold se deconteaza la valoarea in RON din momentul schimbului si nu pot fi returnate decat in RON, la valoarea decontata.

De ce am nevoie pentru a putea plati cu Bitcoin sau eGold? Pentru a putea plati comenzi folosind Bitcoin/eGold ai nevoie de un portofel digital pentru Bitcoin sau eGold si contravaloarea in BTC sau EGLD a valorii comenzii tale.
Aplicatia portofel poate fi instalata atat pe calculator cat si pe smartphone-ul tau.

CUM CUMPAR IN MAGAZINELE FIZICE GENTLEMEN`S CORNER

Vă așteptăm cu programare în Flagship Store în timpul programului de lucru. Pentru programări în afara orele de lucru folosiți serviciul PRIVATE SHOPPING .
Produsele cumpărate în magazinele fizice nu se returnează. Returul produselor poate fi făcut doar dacă acestea sunt neconforme, adică nu corespund descrierilor făcute de comerciant și nu sunt identice cu cele prezente în magazin ca model. În cazul lipsei conformității cumpărătorul are dreptul de a cere repararea bunului sau înlocuirea acestuia dacă prima situație nu este rezolvată în cel mult 15 zile de la predarea produsului neconform către vânzător.