Parteneri Gentlemen's Corner

Calin Couture

Calin Couture

"Brandul Calin Events / Calin Couture se adreseaza femeilor stilate si elegante, rafinate, feminine si senzuale. Creatiile noastre se inspira din idealul clasic al frumusetii, pun in valoare corpul, tind sa nu fie opulente, kitch sau vulgare. Senzualitatea feminina e descoperita in chip rafinat. In rochiile noastre va simtiti fericite, va simtiti cele mai frumoase si admirate."

Adresa: Str. Titu Maiorescu, nr. 1A, sector 2, Bucuresti

Comanda produse de la Calin Events si primesti un discount de 10% la achizitionarea unei tinute de la Gentlemen`s Corner. Oferta este valabila doar in Flagship Store din Bd. Dacia nr. 119, Bucuresti, sector 2, nu se aplica produselor aflate intr-o promotie si nu se cumuleaza cu alte discounturi. Pentru a beneficia de aceasta oferta, clientii se vor prezenta cu un card pe care il vor primi de la partenerul nostru.

Natalia Vasiliev

Natalia Vasiliev

"Conceptul 'Design' este dat de unicitatea produsului prin atentia acordata inovatiilor constructive, detaliilor de croi si volumetriilor perfect controlate, fiind suficient pentru a conferi forta si expresivitate tinutelor, pastrandu-le intr-o zona a rafinamentului,a feminitatii si gratiei absolute."

Adresa: Bd. Libertatii nr. 3, sector 4, Bucuresti

Comanda produse de la Natalia Vasiliev Bucuresti si primesti un discount de 10% la achizitionarea unei tinute de la Gentlemen`s Corner. Oferta este valabila doar in Flagship Store din Bd. Dacia nr. 119, Bucuresti, sector 2, nu se aplica produselor aflate intr-o promotie si nu se cumuleaza cu alte discounturi. Pentru a beneficia de aceasta oferta, clientii se vor prezenta cu un card pe care il vor primi de la partenerul nostru.

Best Bride

Best Bride

"Daca dupa multe cautari ai ajuns si la Best Bride, ai ajuns in locul potrivit de unde cu siguranta vei pleca multumita cu o tinuta completa, cu care sa impresionezi in ziua nuntii tale. In salonul nostru, intr-un cadru intim si select, puteti gasi unele din cele mai reprezentative modele de rochii de mireasa dar si voaluri personalizate care va vor transforma in cea mai frumoasa mireasa!"

Adresa: Str. Drobeta nr. 2, sector 2, Bucuresti

Comanda produse de la Best Bride si primesti un discount de 10% la achizitionarea unei tinute de la Gentlemen`s Corner. Oferta este valabila doar in Flagship Store din Bd. Dacia nr. 119, Bucuresti, sector 2, nu se aplica produselor aflate intr-o promotie si nu se cumuleaza cu alte discounturi. Pentru a beneficia de aceasta oferta, clientii se vor prezenta cu un card pe care il vor primi de la partenerul nostru.

Comanda produse de la Gentlemen`s Corner si primesti un discount de 10% la achizitionarea unei rochii de mireasa Best Bride. Oferta este valabila in magazinul din Str.Drobeta nr. 29, Bucuresti, sector 2, nu se aplica produselor aflate intr-o promotie si nu se cumuleaza cu alte discounturi.

Christina Andrei

Christina Andrei

"Rochiile de mireasa imaginate de designerul Christina ANDREI – mergand de la creatii regale, de-a dreptul spectaculoase, pana la modele minimaliste, cu o croiala impecabila, aduc intotdeauna un plus de stralucire si te indeamna la visare, te indeamna sa pasesti, impreuna cu ea, intr-o lume de poveste."

Adresa: Calea Serban Voda 26, sector 4, Bucuresti
Website: www.christinaandrei.com

Comanda produse de la Christina Andrei si primesti un discount de 10% la achizitionarea unei tinute de la Gentlemen`s Corner. Oferta este valabila doar in Flagship Store din Bd. Dacia nr. 119, Bucuresti, sector 2, nu se aplica produselor aflate intr-o promotie si nu se cumuleaza cu alte discounturi. Pentru a beneficia de aceasta oferta, clientii se vor prezenta cu un card pe care il vor primi de la partenerul nostru.

Comanda produse de la Gentlemen`s Corner si primesti un discount de 10% la achizitionarea unei rochii de mireasa Christina Andrei. Oferta este valabila in magazinul din Calea Serban Voda 26, sector 4, Bucuresti, nu se aplica produselor aflate intr-o promotie si nu se cumuleaza cu alte discounturi.

Smile Flowers

Smile Flowers

"Smile Flower s-a nascut din pasiune pentru frumos, talent si dorinta de a aduce oamenilor zambetul pe buze atunci cand sunt inconjurati de flori. Ne dorim ca pasiunea noastra pentru flori sa va inspire in alegerea aranjamentelor si a decorului perfect pentru evenimentul dumneavoastra."

Adresa: Sos. Oltenitei n. 392A, Bucuresti
Website: www.smileflowers.ro

Comanda produse de la Smile Flowers si primesti un discount de 10% la achizitionarea unei tinute de la Gentlemen`s Corner. Oferta este valabila doar in Flagship Store din Bd. Dacia nr. 119, Bucuresti, sector 2, nu se aplica produselor aflate intr-o promotie si nu se cumuleaza cu alte discounturi. Pentru a beneficia de aceasta oferta, clientii se vor prezenta cu un card pe care il vor primi de la partenerul nostru.

Comanda produse de la Gentlemen`s Corner si primesti de la Smile Flowers un discount de 10 % la achizitionarea unui Pachet de Nunta care cuprinde: buchet mireasa, buchet nasa, lumanari cununie , 6 cocarde si 4 corsaje domnisoare onoare. Oferta este valabila in magazinul din Sos. Olteniței n. 392A, Bucuresti, nu se aplica produselor aflate intr-o promotie si nu se cumuleaza cu alte discounturi.

Studio Sapte

Studio Sapte

"Am ales sa devenim fotografi profesionisti de nunta din dorinta de a fi mai aproape de oameni, pentru oameni, in incercarea nemarginita de a fi diferit, de a fi inedit intr-un mediu prietenos, dar intim intr-atat incat rezultatul creatiei noastre sa nu fie doar un instantaneu, ci o poveste incarcata de un melanj emotionant de amintiri."

Adresa: Soseaua Vitan – Barzesti nr. 7D-7E, in incinta hotelului RIN GRAND HOTEL, Bucuresti
Website: www.studiosapte.ro

Comanda produse de la Gentlemen`s Corner si primesti de la Studio Sapte un discount de 100 Euro la achizitionarea unui Pachet de Fotografii de Nunta. Oferta nu se aplica produselor aflate intr-o promotie si nu se cumuleaza cu alte discounturi.