Parteneri Gentlemen's Corner

Christina Andrei

Christina Andrei

"Rochiile de mireasa imaginate de designerul Christina ANDREI – mergand de la creatii regale, de-a dreptul spectaculoase, pana la modele minimaliste, cu o croiala impecabila, aduc intotdeauna un plus de stralucire si te indeamna la visare, te indeamna sa pasesti, impreuna cu ea, intr-o lume de poveste."

Adresa: Calea Serban Voda 26, sector 4, Bucuresti
Website: www.christinaandrei.com

Comanda produse de la Christina Andrei si primesti un discount de 10% la achizitionarea unei tinute de la Gentlemen`s Corner. Oferta este valabila doar in Flagship Store din Bd. Dacia nr. 119, Bucuresti, sector 2, nu se aplica produselor aflate intr-o promotie si nu se cumuleaza cu alte discounturi. Pentru a beneficia de aceasta oferta, clientii se vor prezenta cu un card pe care il vor primi de la partenerul nostru.

Comanda produse de la Gentlemen`s Corner si primesti un discount de 10% la achizitionarea unei rochii de mireasa Christina Andrei. Oferta este valabila in magazinul din Calea Serban Voda 26, sector 4, Bucuresti, nu se aplica produselor aflate intr-o promotie si nu se cumuleaza cu alte discounturi.

Smile Flowers

Smile Flowers

"Smile Flower s-a nascut din pasiune pentru frumos, talent si dorinta de a aduce oamenilor zambetul pe buze atunci cand sunt inconjurati de flori. Ne dorim ca pasiunea noastra pentru flori sa va inspire in alegerea aranjamentelor si a decorului perfect pentru evenimentul dumneavoastra."

Adresa: Sos. Oltenitei n. 392A, Bucuresti
Website: www.smileflowers.ro

Comanda produse de la Smile Flowers si primesti un discount de 10% la achizitionarea unei tinute de la Gentlemen`s Corner. Oferta este valabila doar in Flagship Store din Bd. Dacia nr. 119, Bucuresti, sector 2, nu se aplica produselor aflate intr-o promotie si nu se cumuleaza cu alte discounturi. Pentru a beneficia de aceasta oferta, clientii se vor prezenta cu un card pe care il vor primi de la partenerul nostru.

Comanda produse de la Gentlemen`s Corner si primesti de la Smile Flowers un discount de 10 % la achizitionarea unui Pachet de Nunta care cuprinde: buchet mireasa, buchet nasa, lumanari cununie , 6 cocarde si 4 corsaje domnisoare onoare. Oferta este valabila in magazinul din Sos. Olteniței n. 392A, Bucuresti, nu se aplica produselor aflate intr-o promotie si nu se cumuleaza cu alte discounturi.

Studio Sapte

Studio Sapte

"Am ales sa devenim fotografi profesionisti de nunta din dorinta de a fi mai aproape de oameni, pentru oameni, in incercarea nemarginita de a fi diferit, de a fi inedit intr-un mediu prietenos, dar intim intr-atat incat rezultatul creatiei noastre sa nu fie doar un instantaneu, ci o poveste incarcata de un melanj emotionant de amintiri."

Adresa: Soseaua Vitan – Barzesti nr. 7D-7E, in incinta hotelului RIN GRAND HOTEL, Bucuresti
Website: www.studiosapte.ro

Comanda produse de la Gentlemen`s Corner si primesti de la Studio Sapte un discount de 100 Euro la achizitionarea unui Pachet de Fotografii de Nunta. Oferta nu se aplica produselor aflate intr-o promotie si nu se cumuleaza cu alte discounturi.