Parteneri Gentlemen's Corner

Christina Andrei

Christina Andrei

"Rochiile de mireasa imaginate de designerul Christina ANDREI – mergand de la creatii regale, de-a dreptul spectaculoase, pana la modele minimaliste, cu o croiala impecabila, aduc intotdeauna un plus de stralucire si te indeamna la visare, te indeamna sa pasesti, impreuna cu ea, intr-o lume de poveste."

Adresa: Calea Serban Voda 26, sector 4, Bucuresti
Website: www.christinaandrei.com

Comanda produse de la Christina Andrei si primesti un discount de 10% la achizitionarea unei tinute de la Gentlemen`s Corner. Oferta este valabila doar in Flagship Store din Str. Ady Endre nr. 11, Bucuresti, sector 1, nu se aplica produselor aflate intr-o promotie si nu se cumuleaza cu alte discounturi. Pentru a beneficia de aceasta oferta, clientii se vor prezenta cu un card pe care il vor primi de la partenerul nostru.

Comanda produse de la Gentlemen`s Corner si primesti un discount de 10% la achizitionarea unei rochii de mireasa Christina Andrei. Oferta este valabila in magazinul din Calea Serban Voda 26, sector 4, Bucuresti, nu se aplica produselor aflate intr-o promotie si nu se cumuleaza cu alte discounturi.

Smile Flowers

Smile Flowers

"Smile Flower s-a nascut din pasiune pentru frumos, talent si dorinta de a aduce oamenilor zambetul pe buze atunci cand sunt inconjurati de flori. Ne dorim ca pasiunea noastra pentru flori sa va inspire in alegerea aranjamentelor si a decorului perfect pentru evenimentul dumneavoastra."

Adresa: Sos. Oltenitei n. 392A, Bucuresti
Website: www.smileflowers.ro

Comanda produse de la Smile Flowers si primesti un discount de 10% la achizitionarea unei tinute de la Gentlemen`s Corner. Oferta este valabila doar in Flagship Store din Str. Ady Endre nr. 11, Bucuresti, sector 1, nu se aplica produselor aflate intr-o promotie si nu se cumuleaza cu alte discounturi. Pentru a beneficia de aceasta oferta, clientii se vor prezenta cu un card pe care il vor primi de la partenerul nostru.

Comanda produse de la Gentlemen`s Corner si primesti de la Smile Flowers un discount de 10 % la achizitionarea unui Pachet de Nunta care cuprinde: buchet mireasa, buchet nasa, lumanari cununie , 6 cocarde si 4 corsaje domnisoare onoare. Oferta este valabila in magazinul din Sos. Olteniței n. 392A, Bucuresti, nu se aplica produselor aflate intr-o promotie si nu se cumuleaza cu alte discounturi.

Creative Wizards

Creative Wizards Studio

"Creative Wizards Studio, este rodul imaginației noastre, al dorinței de a împărtăși cu tine o lume făcută din imagini. Noi, suntem un grup de prieteni care împreună au pornit într-o aventura, în care culoarea și lumina ne dictează direcția. Suntem cinci, iar fiecare desenează prin fotografie o lume proprie, pe care o unim sub Creative Wizards. Împărtășim același limbaj, al imaginii și ne minunam de ceea ce ne învață, așa că transmitem și împărtășim cu tine, frumosul ce ne înconjoară."

Adresa: Strada Dristorului 108-110
Telefon: 0762 69 60 51
Website: www.creativewizards.ro

Cumpărând produsele Gentlemen’s Corner – Îți oferim două Albume Fotocarte pentru nunta ta, dacă alegi serviciile foto/video Creative Wizards.