Despre Gentlemen's Corner

Gentlemen's Corner este incepand cu iulie 2010 o marca inregistrata pe teritoriul Comunitatii Europene (Community Trade Mark). Marca comunitara Gentlemen's Corner este proprietatea Verso Trust SRL.

Gentlemen's Corner este Partener Diplomatic Oficial al Institutului de Relatii Internationale si Cooperare Economica al Romaniei pentru anii 2017 si 2018.

Magazinul online Gentlemen's Corner este operat de S.C. Verso Trust SRL, adresa Str. Ady Endre nr. 11, sector 1, Bucuresti. In prezent producem sub numele Gentlemen's Corner

costume, camasi, butoni, cravate , pantofi, batiste, papioane

, dar gama de produse se largeste in fiecare zi.
Gentlemen's Corner nu ofera numai produse cu design deosebit, din materiale exclusiviste de cea mai inalta calitate, croite cu atentie, ci si un stil de a fi.
Intotdeauna este nevoie de produse de calitate la un pret corect. Gentlemen's Corner incearca sa ofere exact acest lucru intr-o varietate ce combina stilul cu bunul gust.

Ne adresam:
- persoanelor fizice carora le cream in general tinute complete (oameni de afaceri, politicieni, medici, avocati, oameni din vanzari, banci s.a.m.d.)
- companiilor sau institutiilor care doresc uniforme (2015-2018 – Camera Deputatilor – camasi uniforma, cravate si costume uniforme; 2016-2019 – ROMPETROL – sacouri pentru top-management)
- companiilor care achizitioneaza cadouri corporate

Suntem deschisi mereu la idei noi privind produsele si serviciile oferite de noi, telul Gentlemen's Corner fiind crearea unei relatii speciale cu cei ce ne-au ales in preferintele lor.

Partenerii Gentlemen's Corner
Toate firmele cu care lucram sunt producatori foarte cunoscuti in domeniul lor de activitate, ce se disting prin calitatea si seriozitatea serviciilor oferite. Dintre cei mai importanti parteneri ai nostri amintim Vitale Barberis Canonico si Lanificio Cerruti - costume, Cotonificio Albini Italia si Tessitura Monti Italia - camasi, Pentagono si Seta Como - cravate, Suveran - marochinarie.

Costumele
Gentlemen`s Corner lucreaza costumele sub brand propriu in Romania, folosind materiale deosebite de la mari producatori din Italia. Nume renumite precum Vitale Barberis Canonico cu experienta de sute de ani in tesaturi din lana sau Cerruti cu ale sale realizari tehnice deosebite sunt furnizorii nostri de incredere.

Camasile
Cotonificio Albini Italia si Tessitura Monti Italia sunt companii de renume mondial ce produc tesaturi pentru camasi. Cu o experienta indelungata si dotate cu utilaje moderne de fabricare a materialelor pentru parteneri din toata lumea, lucrand cu branduri celebre de moda, acestea pot garanta o calitate exceptionala.

Cravatele
O parte din cravate sunt lucrate in Romania, la o fabrica ce produce pentru multi retaileri romani, dar si pentru mari case de moda din afara. Folosind tesaturi deosebite importate din Italia intr-o exceptionala varietate a culorilor, cravatele au un adevarat aer de noblete. Cravatele pretioase: Grenadine, Luxury sau Six Fold sunt lucrate in Italia.

Marochinarie
Gentile sunt lucrate in Italia, la un producator ce deserveste si alte mari branduri, folosind numai piele naturala de cea mai buna calitate, iar curelele sunt lucrate in Romania din piele naturala importata din Franta sau Italia.