Despre Gentlemen's Corner

Gentlemen's Corner este incepand cu iulie 2010 o marca inregistrata pe teritoriul Comunitatii Europene (Community Trade Mark). Marca comunitara Gentlemen's Corner este proprietatea Verso Trust SRL.

Magazinul online Gentlemen's Corner este operat de S.C. Verso Trust SRL, adresa bd. Dacia nr. 119, sector 2, Bucuresti. In prezent producem sub numele Gentlemen's Corner

costume, camasi, butoni, cravate , pantofi, batiste, papioane

, dar gama de produse se largeste in fiecare zi. Gentlemen's Corner nu ofera numai produse cu design deosebit, din materiale exclusiviste de cea mai inalta calitate, croite cu atentie, ci si un stil de a fi. Intotdeauna este nevoie de produse de calitate la un pret corect. Gentlemen's Corner incearca sa ofere exact acest lucru intr-o varietate ce combina stilul cu bunul gust. Suntem deschisi mereu la idei noi privind produsele si serviciile oferite de noi, telul Gentlemen's Corner fiind crearea unei relatii speciale cu cei ce ne-au ales in preferintele lor.

Partenerii Gentlemen's Corner
Toate firmele cu care lucram sunt producatori foarte cunoscuti in domeniul lor de activitate, ce se disting prin calitatea si seriozitatea serviciilor oferite. Dintre cei mai importanti parteneri ai nostri amintim Vitale Barberis Canonico si Lanificio Cerruti - costume, Cotonificio Albini Italia si Tessitura Monti Italia - camasi, Pentagono si Seta Como - cravate, Suveran - marochinarie.

Costumele
Gentlemen`s Corner lucreaza costumele sub brand propriu in Romania, folosind materiale deosebite de la mari producatori din Italia. Nume renumite precum Vitale Barberis Canonico cu experienta de sute de ani in tesaturi din lana sau Cerruti cu ale sale realizari tehnice deosebite sunt furnizorii nostri de incredere.

Camasile
Cotonificio Albini Italia si Tessitura Monti Italia sunt companii de renume mondial ce produc tesaturi pentru camasi. Cu o experienta indelungata si dotate cu utilaje moderne de fabricare a materialelor pentru parteneri din toata lumea, lucrand cu branduri celebre de moda, acestea pot garanta o calitate exceptionala.

Cravatele
Seta Como este o adevarata fabrica de cravate, ce produce pentru multi retaileri romani, dar si pentru mari case de moda din afara. Folosind tesaturi deosebite intr-o exceptionala varietate a culorilor, Seta Como confera cravatelor eleganta si rafinament, un adevarat aer de noblete.

Marochinarie
Suveran este distribuitorul din Romania a multor branduri ce isi lucreaza produsele din marochinarie in Italia, folosind numai piele naturala de cea mai buna calitate: Renato Balestra, Ettore Bugatti, Coveri, Pierre Cardin, Luciano Pollini.