Bespoke Suits (Costume la Comanda) - Made-to-Measure

Un costum Made-to-Measure sau Su Misura inseamna un costum lucrat dupa niste tipare prestabilite, ajustate in functie de conformatia clientului. Presupune proba unei anumite masuri a sacoului/pantalonilor, pornind de la care vom face toate ajustarile necesare. Costumul se croieste pe specificatiile stabilite dupa proba. Costumul vine la gata si este necesara o proba pentru a vedea daca mai este nevoie de ajustari suplimentare. Aceste ajustari se vor face de catre croitorii nostri.

Un costum Made-to-Measure este un costum nou, executat pentru client (modificarile de tipar fiind facute in calculator de catre croitori si tiparisti cu experienta) si nu implica modificarea unui produs preexistent.

Executia unui costum Made-to-Measure (MTM) dureaza in general 4-5 saptamani. In perioadele foarte aglomerate, timpul de executie se poate extinde. Daca la proba finala vom vedea ca este nevoie de o ajustare suplimentara, ea se va executa in maxim cateva zile in functie de gradul de aglomerare a echipei noastre.

Pretul unui costum Made-to-Measure realizat din materiale Italia, precum Marlane, Zignone sau Vitale Barberis Canonico, aflate in stoc incepe de la 2700 lei (in Flagship Store). Costumul este format din 2 piese: sacou si pantaloni.

Made-to-Measure